Benvinguts

Estimats Germans

Us Donem la Benvinguda a La nostra Respectable Lògia EUROPA Olympica, amb el nombre de registre 56 de la Gran Lògia d’Espanya – Gran Orient Espanyol.

Som un grup de germans que, recollint l’antiga Tradició maçònica preservada durant segles, treballem dia a dia per millorar com a personatges i construir, així, una societat més justa i lliure.

Creiem en els principis de la Tolerància i la Fraternitat universal, i els practiquem buscant un perfeccionament personal i la seva projecció en la societat. Respectem i acceptem totes les creences i concepcions, i entenem la Maçoneria com una institució universals per sobre de fronteres, races o les condicions socials.

La nostra Lògia Treballa simbòlicament seguint el ritus d’Emulació, from L’any 1991 ininterrompudament, a la ciutat de Barcelona. Podreu trobar-nos tots els 2ns Divendres de cada mes al Temple de la Gran Lògia d’Espanya.

Els visitants son sempre benvinguts al nostre de Taller, i la seva presència entre nosaltres ens enriqueix a la vegada que enforteixels els llaços fraternals existents entre els membres d’aquesta antiga Germanor.

Rebeu una forta Abraçada Fraternal i els meus millors desitjos de que sempre trobeu el vostre camí en la vida per ser feliços, progressar com a persones i contribuir a una societat millor.

IMG_6797
Jordi Ballart Venerable Mestro Europa Olympica 56

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s